Telefoon: 0570 611659 / Fax: 0570 610458 / Email: info@wkscootercentre.nl / www.facebook.com/wkscootercentre

Cart

Matbruin
Matbruin

Kymco New People-S 150i ABS

3.499,00

Merk Kymco
Type New People-S 150i ABS
Soort Motorscooter
Prijs € 3499.00
Kenteken + Rijklaar maken € 298.70
Totaalprijs rijklaar € 3797.70
Leaseprijs Vanaf € 76.63 p/mnd.
Geschikt voor rijbewijs: A2/A
Kleuren: Matbruin, Matgrijs

Uw Kymco New People-S 150i:

Categorieën: ,

Share this product

Een nieuwe charmante en elegante vertoning is de nieuwe People S. Met zijn elegante voorkomen en moderne uiterlijk laat de People S menig hoofd draaien. De People S is niet voor niets al jaren een zeer geliefde (motor)scooter! Het design voldoet aan exclusieve uitstraling, met zijn voortreffelijke lederen-look zitting en full LED-verlichting, waardoor de scooter aan de hoge eisen van menig berijder voldoet.

>High rigidity frame ontwerp: Het nieuw ontworpen frame zorgt voor een extreem stijf frame met meer stabiliteit, controle en comfort. Hierdoor krijgt u als rijder een hoge mate van vertrouwen tijdens het rijden en manoeuvreren bij uw wenselijk snelheid. Net als de Like 2017 wordt ook de People S 2017 uitgerust met de nieuwe zuinige EURO-4 motor en de plaatsing van de accu en benzinetank onder de treeplank.Dit zorgt voor een verhoging van de stabiliteit door de goede gewichtsverdeling. In combinatie met een relatief korte wielbasis, 1380mm, is de scooter ook nog eens uiterst wendbaar in de stad.

Verder zal de People S uitgerust zijn met vernieuwde voor- en achter LED-licht, handschoenenkastje, USB-aansluiting, aluminium velgen en voor- en achter schijfremmen. Tevens is het mogelijk om de achter vering aan te passen in 3 verschillende standen. Last but not least beschikt de People S ook nog over het nieuwe 9.1M Bosch ABS syteem.

Als accessoires kun je een optioneel geïntegreerd windscherm, handbeschermers en een in kleur gespoten koffer monteren.