Telefoon: 0570 611659 / Fax: 0570 610458 / Email: info@wkscootercentre.nl / www.facebook.com/wkscootercentre

Cart

Matzilver
Matzilver

Kymco New Like 150i ABS

2.999,00

Merk Kymco
Type New Like 150i
Soort Motorscooter
Prijs € 3499.00
Kenteken +
Rijklaar maken
€ 298.70
Totaalprijs rijklaar € 3297.70
Leaseprijs Vanaf € 76.59 p/mnd.
Geschikt voor rijbewijs: A2/A
Kleuren: Matzilver, Zwart

Uw Kymco New Like 150i ABS:

Categorieën: ,

Share this product

De nieuwe elegante Like heeft een schitterend uiterlijk vol prachtige accenten en een comfortabel lederen-look zitting wat een unieke luxueuze beleving geeft aan al uw scooter ritjes. De perfecte integratie van retro, elegantie en luxe zorgt voor een prachtige mix van klassiek en modern. En met de nieuw ontworpen EURO-4 motor is de Like ook nog eens super stil.

De speciaal ontworpen horizontale motorsteun zorgt voor het voorwaarts stuwen van het motorvermogen. Dit resulteert in het niet omhoog komen tijdens acceleratie en daarbij ook dat de stabiliteit en comfort van het rijden wordt vergroot. De benzinetank ligt voor in het frame, onder de treeplank, waardoor er een perfecte balans van het zwaartepunt ontstaat.

High rigidity frame ontwerp: de dubbele voorstang framebuis zorgt voor een extreem stijf frame met meer stabiliteit, controle en comfort.

De verlichting van de Like zal bestaan uit LED-verlichting rondom, die een bepaalde betovering aan het moderne design toevoegd. De amber-kleurige knipperlichten zijn in diamant-vorm uitgevoerd en net als de koplamp zorgt het felle LED licht voor uitstekende zichtbaarheid in het donker.

Verder zal de Like beschikken over een USB-poort in het handschoenenkastje, tankopening voor op de voetenplank, voor en achter schijfremmen en uiteraard beschikt de 150cc over het nieuwste 9.1M Bosch ABS systeem.

Let op: de chroom accessoires en het windscherm op de foto van de zwarte versie zijn optioneel!