Telefoon: 0570 611659 / Fax: 0570 610458 / Email: info@wkscootercentre.nl / www.facebook.com/wkscootercentre

Cart

Sale
Blauw

Ecooter E1 45 Actiemodel Blauw

2.099,002.599,00

Zeer scherpe voorraadaanbieding! Alleen geldig zonder inruil en zolang de voorraad strekt! Op = op!

Merk Ecooter
Type Ecooter-1 45
Soort Elektrische scooter 45
Prijs € 2599.00
Kenteken + Rijklaar maken € 200.00
Totaalprijs rijklaar € 2799.00
Actieprijs rijklaar € 2299.00
Leaseprijs Vanaf € 54.81 p/mnd.
Kleuren: Blauw, Wit, Matgrijs, Zwart
Motor: 3000 Watt
Accu: 32 Ah Lithium Ion
Actieradius: +/- 70 km
Accu uitneembaar: Ja
Oplaadtijd: 4.5 tot 6 uur

Share this product

Ecooter heeft een nieuwe aanwinst en dat is de Ecooter E1!

Deze elektrische scooter lijkt regelrecht uit een science fiction film te komen! Hij ziet er niet alleen op afstand futuristisch uit, maar ook van dichtbij! Hij beschikt over ronde vormen wat de aerodynamica ten goede komt. Van luchtweerstand heeft deze e-scooter minimaal last.

Een opmerkelijk detail is het stuur. Wanneer de e-scooter uitstaat is het stuur helemaal zwart. Wanneer je hem aanzet, en dat kan zowel met de meegeleverde afstandsbediening of sleutel, dan verschijnt er plots een volledig digitaal dashboard. In het dashboard is een grote snelheidsmeter zichtbaar, een indicator van het accuniveau, een kilometerteller, een tripmeter, en verlichting indicatoren. Héél indrukwekkend!

Achteruit rijden kan ook met de Ecooter E1! Aan de rechterkant van het stuur zit een reverseknop en wanneer je deze indrukt kun je langzaam achteruit rijden. Ideaal wanneer je een straatje wilt keren. Tijdens het achteruitrijden gaan de alarmlichten knipperen. Je zou het misschien niet denken, maar de Ecooter E1 is zeker geschikt voor 2 personen. Je kunt gemakkelijk iemand achterop meenemen die overigens ook lekker kan zitten. Er is namelijk voldoende ruimte, en er zijn voetsteps aanwezig die uitklappen wanneer je ze indrukt. Qua beenruimte heb je als volwassen bestuurder ook meer dan voldoende. Over alles is eigenlijk erg goed nagedacht.

Een van de meest belangrijke punten bij een elektrische scooter is natuurlijk de elektromotor. Bij de Ecooter E1 is er gekozen voor een 3KW (3000 Watt) borstelloze motor. Borstelloos wil zeggen dat er geen koolborstels zijn gebruikt die op den duur kunnen slijten. De motor is geheel onderhoudsvrij en dat staat garant voor vele draaiuren.

De accu is ook van de nieuwste generatie. Er is namelijk een Lithium Fosfaat Polymeer accu aanwezig, welke bij sommige meer bekend is onder de naam LiPo of LiFePo4. Dit type accu, gefabriceerd overigens door het merk LG, kan vaker worden opgeladen, en heeft daardoor een langere levensduur. Opladen gaat bovendien sneller dan bij andere Li-ion accu’s. In een 4,5 tot 6 uur is de accu van helemaal leeg naar helemaal vol, en met een volle acculading moet je tussen de 80 en 90 kilometer kunnen afleggen.