Telefoon: 0570 611659 / Fax: 0570 610458 / Email: info@wkscootercentre.nl / www.facebook.com/wkscootercentre

Cart

Celest Blue

Peugeot Kisbee-RS I.E. 25

1.699,00

Merk Peugeot
Type Kisbee-RS I.E. 25 E4
Soort Snorscooter
Prijs € 1699.00
Kenteken + Rijklaar maken € 200.00
Totaalprijs rijklaar € 1899.00
Leaseprijs Vanaf € 38.74 p/mnd.
Kleuren: Celest Blue

Categorieën: ,

Share this product

De Peugeot Kisbee RS I.E. heeft de kwaliteit van de Kisbee, maar dan met sportieve details en een exclusieve kleur. De Kisbee RS I.E. vertolkt precies datgene waar Peugeot Scooters naam en faam mee heeft gemaakt de afgelopen jaren: ‘kwaliteit verpakt in een Frans design’. Door zijn ‘no-nonsense’ kenmerken is de Kisbee RS I.E. mooi in eenvoud en een prettige metgezel voor dagelijks gebruik in de stad of voor woon-werkverkeer.

De Peugeot Kisbee RS I.E. is enorm praktisch in gebruik. Deze scooter is licht, wendbaar en heeft veel opbergruimte. De Kisbee RS I.E. is uitgerust met een 50cc 4-takt motor, waarbij zuinigheid en duurzaamheid niet uit het oog zijn verloren . Door zijn ruime zitting biedt de Kisbee RS I.E. u enorm veel comfort tijdens het rijden. Dit maakt het een ideale scooter om bijvoorbeeld mee door de stad te rijden

Ben je op zoek naar een veelzijdige, betrouwbare scooter met een dynamische uitstraling? Dan is de Peugeot Kisbee RS I.E. echt iets voor jou. De Kisbee RS I.E. kent een exclusief design en is verkrijgbaar in Mad Grey.