Telefoon: 0570 611659 / Fax: 0570 610458 / Email: info@wkscootercentre.nl / www.facebook.com/wkscootercentre

Cart

Matt Black

Peugeot Kisbee I.E. 25 Black Edition

1.699,00

Merk Peugeot
Type Kisbee I.E. 25
Soort Snorscooter 4-takt
Prijs € 1699.00
Kenteken + Rijklaar maken € 200.00
Totaalprijs rijklaar € 1899.00
Leaseprijs Vanaf € 38.74 p/mnd.
Kleuren: Matt Black

Categorieën: ,

Share this product

De Peugeot Kisbee I.E. Black Edition heeft de kwaliteit van de Kisbee, maar dan met sportieve details en een stoere kleur. De Kisbee I.E. Black Edition vertolkt precies datgene waar Peugeot Scooters naam en faam mee heeft gemaakt de afgelopen jaren: ‘kwaliteit verpakt in een Frans design’. Door zijn ‘no-nonsense’ kenmerken is de Kisbee I.E. Black Edition mooi in eenvoud en een prettige metgezel voor dagelijks gebruik in de stad of voor woon-werkverkeer. Nu voorzien van een compleet nieuwe motor voorzien van digitale benzineinjectie.

De Peugeot Kisbee I.E. Black Edition is enorm praktisch in gebruik. Deze scooter is licht, wendbaar en heeft veel opbergruimte. De Kisbee Black Edition I.E. is uitgerust met een 50cc 4-takt motor, waarbij zuinigheid en duurzaamheid niet uit het oog zijn verloren . Door zijn ruime zitting biedt de Kisbee I.E. Black Edition u enorm veel comfort tijdens het rijden. Dit maakt het een ideale scooter om bijvoorbeeld mee door de stad te rijden

Ben je op zoek naar een veelzijdige, betrouwbare scooter met een dynamische uitstraling? Dan is de Peugeot Kisbee I.E. Black Editon echt iets voor jou. De Kisbee Black Edition kent een exclusief design en is verkrijgbaar in de exclusieve kleur Matt Black.