Telefoon: 0570 611659 / Fax: 0570 610458 / Email: info@wkscootercentre.nl / www.facebook.com/wkscootercentre

Cart

Bianco
Bianco

Piaggio Liberty I-Get 25

2.619,00

Merk Piaggio
Type Liberty I-Get 25
Soort Snorscooter
Prijs € 2619.00
Kenteken + Rijklaar maken € 200.00
Totaalprijs rijklaar € 2819.00
Leaseprijs Vanaf € 46.81 p/mnd.
Kleuren: Bianco, Blue Midnight, Beige,
Nero

Uw Piaggio Liberty I-Get 25:

Categorieën: ,

Share this product

Esthetisch en functioneel tegelijkertijd. Daarmee is de Liberty de tweewieler bij uitstek om elegant en comfortabel door het stadsverkeer te “cruisen”. De Liberty is nu uitgerust met de nieuwe I-Get motor voorzien van benzine injectie. Hiermee voldoet de Liberty aan de nieuwste en strengste Euro-4 milieunorm.

Het belangrijkste voordeel van de Piaggio Liberty is de uitstekende wegligging, zelfs op de meest slechte wegen (verzakte wegen, kasseien). Daarnaast biedt de Liberty mede door een uitgebreide keuze aan accessoires (de Liberty is immers de meest verkochte scooter van Italië) veel scooterplezier aan de gehele familie, elke dag weer. De New Liberty met gloednieuwe 4-takt motor met 3 kleps cilinderkop is tevens buitengewoon zuinig en milieuvriendelijk.

Sinds 1995 liepen er ruim 350.000 exemplaren van de montageband. De nieuwste versie oogt modern, is groter en is voorzien van de vertrouwde motoren. Het belangrijkste voordeel van de Piaggio Liberty is de uitstekende wegligging, zelfs op de meest slechte wegen. Daarnaast biedt de Liberty mede door een uitgebreide keuze aan accessoires veel scooterplezier aan de gehele familie, elke dag weer. De Liberty is de meest verkochte scooter in Italië!