Telefoon: 0570 611659 / Fax: 0570 610458 / Email: info@wkscootercentre.nl / www.facebook.com/wkscootercentre

Cart

Satin Cherry

Peugeot Django I.E. 25

2.699,00

Merk Peugeot
Type Django I.E. 25
Soort Snorscooter 4-takt
Prijs € 2699.00
Kenteken + Rijklaar maken € 200.00
Totaalprijs rijklaar € 2899.00
Leaseprijs Vanaf € 58.46 p/mnd.
Kleuren: Satin Cherry

Categorieën: ,

Share this product

De Peugeot Django met zijn onweerstaanbare vijftiger-jaren-sepia stijl uitvoering brengt je terug in de tijd. Geïnspireerd door het verleden heeft Peugeot Scooters het echte retro gevoel weten terug te brengen in deze Django. De Django heeft een sobere maar unieke stijl en dat maakt hem volgens vele zo mooi. Nu voorzien van een compleet nieuwe Euro-4 motor voorzien van digitale benzineinjectie.

Een aantal details springen eruit bij de Peugeot Django. De 12 inch wielen kennen een klassiek design met crèmekleurige velgen. De ronde, chroomkleurige spiegels zorgen voor de sublieme retro afwerking van deze Django. Deze retro scooter is uitgerust met een trendy dashboard met een analoge snelheidsmeter en een digitaal informatiedisplay. De Django is uitgerust met een 50cc 4-takt motor met benzine injectie. De Django is goed zichtbaar door zijn LED-verlichting rondom. Dit bevordert jouw veiligheid.

Ben je op zoek naar een echte coole retro scooter om je echt te onderscheiden van de rest? Dan is de Peugeot Django absoluut iets voor jou. Door zijn geweldige looks steel jij altijd de show.