Telefoon: 0570 611659 / Fax: 0570 610458 / Email: info@wkscootercentre.nl / www.facebook.com/wkscootercentre

Cart

Verzekering

Scooter en bromfiets verzekeringen

Snel en simpel afgesloten!

unigarant

Om op uw scooter te mogen rijden moet u minimaal een WA verzekering voor uw scooter afsluiten. De wet verplicht namelijk iedereen die op een motor-, brom- of snorscooter rijdt zich te verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA). Een WA verzekering vergoedt schade die u aan een ander toebrengt.

In onze winkel bieden wij u de verzekeringen van ANWB/Unigarant Verzekeringen aan. Deze verzekeringen bieden uitgebreide dekkingen tegen een scherpe premie. Zo kunt u de verplichte WA dekking uitbreiden met een verzekering tegen diefstal of aanrijding en kunt u voor uzelf en medepassagiers de Zekerheid voor Opzittenden afsluiten. Deze biedt vergoedingen bij letselschade of kledingschade door een ongeval.

Bij een verzekering tegen diefstal (WA + Diefstal) of aanrijding (All-Risk) biedt ANWB/Unigarant voor een nieuwe scooter standaard een nieuwwaardedekking van 1 jaar. Deze kunt u zelfs uitbreiden naar 3 jaar! Het standaard eigen risico is € 125,-, maar kan tegen een geringe premie worden afgekocht naar € 0,00.
Voor de merken Peugeot, Sym en Tomos geldt bij een All-Risk dekking een standaard eigen risico van € 75,-.

Benieuwd naar uw premie? Vul hieronder uw gegevens in om de premie op te vragen of om direct uw verzekering af te sluiten.