Telefoon: 0570 611659 / Fax: 0570 610458 / Email: info@wkscootercentre.nl / www.facebook.com/wkscootercentre

Cart

Scootmobielen

Tegenwoordig worden we allemaal steeds ouder. We zijn steeds langer fit en gezond en willen graag nog kunnen meedoen aan activiteiten. Lekker naar buiten voor een wandeling in de frisse buitenlucht of deelnemen aan gezamenlijke activiteiten. Maar helaas gaat dat niet voor iedereen zo makkelijk. Voor wie het steeds moeilijker wordt om de deur uit te gaan is de aanschaf van een scootmobiel wellicht de ideale uitkomst.  En dankzij het compacte formaat past de scootmobiel bijna in elke schuur!

Wij bieden u scootmobielen van het merk Kymco. Deze scootmobielen zijn allen voorzien van vier wielen en bieden een stabiele wegligging. Afhankelijk van uw wensen kiest u een model naar keuze. Slechts korte ritten in de buurt? Dan is de Kymco Mini LS wellicht voor u de juiste keuze. Staan heerlijk lange afstanden in de buitenlucht in de planning? Dan kunt u met een Kymco rijden tot 57 kilometer op één acculading. Ook uw lichaamsbouw bepaalt welk model het beste bij u past. De Kymco Agility en Kymco Maxer bieden veel ruimte en zijn ideaal voor lange mensen. Bent u zwaar gebouwd? Maak dan uw keuze uit de Kymco Maxi XLS of de Kymco Maxer. Beiden bieden een maximaal gebruikersgewicht van 200 kg.


Kortom, veel om over na te denken. Daarom staat bij ons de koffie voor u klaar! In de winkel nemen we uitgebreid de tijd om samen met u de juiste scootmobiel te vinden. We hebben diverse modellen voor u gepresenteerd, zodat u de verschillen kunt zien, voelen en ervaren! Vooral wanneer fysieke klachten de reden voor u zijn om een scootmobiel te kopen, is het erg belangrijk dat u de scootmobiel eerst past en probeert. Ook de verzekering van uw scootmobiel kan in de winkel direct voor u worden geregeld. Wel zo makkelijk!

Bent u geïnteresseerd, maar u heeft niet de mogelijkheid om de scootmobielen bij ons in de winkel fysiek te bekijken? Belt u ons dan gerust. Het telefoonnummer is 0570- 611 659. Wij maken graag met u een afspraak om de scootmobiel van uw keuze aan huis te presenteren.


Om u een  alvast een indruk te geven, hebben wij de diverse modellen van Kymco voor u online gepresenteerd. Let op: het kleurengamma kan gedurende het seizoen afwijken. Het kan dus voorkomen dat de door u gewenste kleur tijdelijk niet leverbaar is. Wilt u zeker zijn of uw gewenste kleur beschikbaar is, neemt u dan contact met ons op. Wij zijn tijdens onze openingstijden telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0570- 611 659 of stuurt u ons een bericht via het contactformulier op onze site. Naast nieuwe scootmobielen, kunnen wij u ook gebruikte scootmobielen aanbieden. Wij ruilen scootmobielen van diverse merken in!

Dus ook als u al in het bezit bent van een scootmobiel, maar toe bent aan iets nieuws, bent u van harte welkom! Wij bespreken graag de mogelijkheden.