Telefoon: 0570 611659 / Fax: 0570 610458 / Email: info@wkscootercentre.nl / www.facebook.com/wkscootercentre

Cart

Onze werkplaats

De prijs is belangrijk….maar service nog belangrijker!

In onze ruime en ultramoderne werkplaats onderhouden en repareren wij uw scooter of bromfiets. Dat zijn niet alleen de standaard onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, ook kunt u bij ons terecht voor schadetaxatie, schadereparatie en revisie van cilinders, krukassen of hele motorblokken. Regelmatig onderhoud en controle is belangrijk voor uw veiligheid en rijcomfort! Onze vakkundige medewerkers zijn getraind om kleine beginnende gebreken aan uw scooter op te merken en geven u een passend onderhoudsadvies. Dit voorkomt dure reparaties achteraf.

Onze werkplaats beschikt over alle specifieke gereedschappen en diagnoseapparatuur van de merken waarvan we dealer zijn. Maar ook voor onderhoud en reparatie aan uw motorscooter of Piaggio MP3/Gilera Fuoco en de Peugeot Metropolis kunt u bij ons terecht. Ons beleid is er wel op gericht dat we alleen voertuigen in onderhoud/reparatie nemen van merken waarvan we zelf dealer zijn. Scooters van andere merken of waarvan de herkomst niet duidelijk is kunnen we helaas niet aannemen. Kies dus bewust voor een A-merk scooter!

Soms kunt u wachten op de reparatie of het onderhoud, zoals op de eerste servicebeurt na aanschaf van een nieuw voertuig, de 1000 km beurt. Deze 1000 km beurt wordt bij een 2-takt scooter kosteloos uitgevoerd. Bij een 4-takt scooter worden er geen arbeidsloonkosten in rekening gebracht, maar alleen de gebruikte materialen, vloeistoffen (olie) en smeermiddelen. Klaar terwijl u wacht!

Vervangend vervoer
Wanneer het onderhoud of de reparatie langer duurt kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. U heeft keuze uit de volgende drie mogelijkheden:

  • Leenfiets, gratis voor u beschikbaar.
  • Honda Wallaroo 45 km, beschikbaar voor € 4,50 per dag.
  • Scooter* 25 km (Kymco New Sento) en 45 km (Yamaha Neo´s), beschikbaar voor € 15,00 per leenperiode.

*Eigen risico bij schade is € 250,- inclusief BTW.

Als u gebruik wilt maken van één van deze mogelijkheden, geeft u dit dan bij het maken van de afspraak aan. Dan zorgen wij ervoor dat uw vervangend vervoer voor u klaar staat!

Haal- en brengservice
Woont u binnen een straal van 15 kilometer van onze vestiging? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis haal- en brengservice! U heeft dan helemaal geen omkijken meer naar het transport van uw scooter of bromfiets. Onze gratis haal- en brengservice geldt alleen in combinatie met een grote onderhoudsbeurt (onderhoudsbeurt vanaf 6000 km). De haal- en brengdagen zijn dinsdag en donderdag.
Uiteraard kunnen wij ook uw voertuig ophalen buiten de straal van 15 kilometer of buiten de haal- en brengdagen. Echter, hiervoor rekenen wij een vergoeding, afhankelijk van de afstand.

Naast de gratis haal- en brengservice in combinatie met de grote onderhoudsbeurt, kennen wij de gratis haalservice bij een niet rijdbaar defect (uw scooter is gestrand) in de garantieperiode (m.u.v. lekke banden). Ook deze service geldt binnen een straal van 15 kilometer vanaf onze winkel. Buiten de garantieperiode en buiten de gratis regio rekenen wij, afhankelijk van de afstand, een kleine vergoeding. De kosten hiervoor staan vermeld op het garantiecertificaat welke u bij uw aankoopnota hebt ontvangen. Hebt u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op.

In onze werkplaats werken wij op afspraak. Zo kunnen wij de korte wachttijden beter in de hand houden. Voor het maken van een afspraak vult u onderstaand afspraakformulier in. U ontvangt dan een afspraakbevestiging per e-mail. Ook kunt u ons bellen op telefoonnummer 0570- 611 659.

Let op: wij repareren en onderhouden alleen scooters van de merken welke wij zelf verkopen in onze winkel, waarvan wij dus zelf officieel erkend dealer zijn en waarvan wij de benodigde onderdelen zelf in huis hebben of als dealer makkelijk kunnen verkrijgen.

De openingstijden van onze werkplaats zijn:
Maandag t/m vrijdag: 08.15 tot 12.30 uur en 13.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: gesloten (wel quick service)