Telefoon: 0570 611659 / Fax: 0570 610458 / Email: info@wkscootercentre.nl / www.facebook.com/wkscootercentre

Cart

Showroom

Showroom

In onze 2500 m2 showroom treft u altijd een grote en diverse voorraad nieuwe en gebruikte scooters, bromfietsen en motorscooters aan. Hier kunt u uitgebreid kijken, voelen, passen en meten. Daarnaast ziet u welke mogelijkheden de diverse merken en modellen u bieden op het gebied van accessoires. Deze zijn namelijk op verschillende scooters volledig opgebouwd.

WK Scooter Centre is officieel dealer van alle A-merken: Vespa, Kymco, Piaggio, Yamaha, Sym, Peugeot, Aprilia, Gilera, Derbi en Tomos. Ook zijn wij dealer van de merken BTC en AGM en kunnen wij u als dealer van verschillende elektrische scooters uitgebreid adviseren in het segment elektrisch.

Naast scooters en bijbehorende accessoires bieden wij u in onze showroom een ruime collectie helmen, handschoenen, scooteronderdelen en onderhoudsproducten. Nieuwsgierig naar onze uitgebreide collectie onderdelen en accessoires?

Wij nodigen u van harte uit in onze winkel!! Alvast voorproeven? Check onze onderdelenpagina. 

WK Scooter Centre staat voor kwaliteit, gemak en comfort!

Daarom hebben wij ons assortiment met zorg samengesteld en staat nazorg bij ons hoog in het vaandel. Wij kiezen bewust voor A-merk scooters. Niet alleen omdat deze scooters van een hoog kwaliteitsniveau zijn, ook vanwege de goede fabrieksgarantie en snelle levering van onderdelen. Om u bij een probleem snel van dienst te kunnen zijn, hanteren wij in onze vakkundige werkplaats korte wachttijden en zijn wij het gehele jaar geopend (geen vakantiesluiting). Nieuw in ons bedrijf is de gratis haal- en brengservice in de regio! Lees meer over onze haal- en brengservice op de werkplaatspagina.