Telefoon: 0570 611659 / Fax: 0570 610458 / Email: info@wkscootercentre.nl / www.facebook.com/wkscootercentre

Cart

Leasen

Leasen

Wilt u liever uw bromfiets, scooter, e-scooter, e-bike of scootmobiel gespreid betalen? Dan is lease* voor u een ideale oplossing! U kunt het volledige aankoopbedrag leasen, maar ook een deel van het aankoopbedrag. Het restant betaalt u dan zelf aan. Maar niet alleen het aankoopbedrag van uw voertuig, ook gewenste accessoires, zoals een windscherm, helm of slot kunt u meenemen in het leasebedrag.

 

Hoe werkt leasen?

De leasevorm die wij u bieden wordt financial lease genoemd. Hierbij betaalt u het aankoopbedrag van uw voertuig terug middels een vast bedrag per maand gedurende een vaste looptijd. U wordt direct eigenaar van het voertuig en u bent daarmee ook zelf verantwoordelijk voor de verzekering en het onderhoud. Het is dus een vorm van koop op afbetaling. U kunt kiezen uit een looptijd van 12, 24, 36, 48, 60 en 72 maanden. Hoe langer de looptijd, hoe lager het maandbedrag. Er is geen aanbetaling vereist en voortijdig versneld of volledig aflossen is altijd mogelijk én boetevrij! U betaalt alleen rente over het openstaande bedrag.

 

Hoe doet u een aanvraag?

Om een aanvraag te doen vult u onderstaand formulier in. Vult u het formulier zo volledig mogelijk in. Bent u gehuwd, samenwonend of heeft een geregistreerd partnerschap? Vult u dan ook alle gevraagde gegevens van uw partner in. Zonder de gevraagde gegevens kan de aanvraag niet in behandeling worden genomen.

Indien een verplicht veld voor u niet van toepassing is, vult u dan a.u.b. het getal “0” in.  Bent u een verplicht veld vergeten in te vullen, dan ontvangt u een foutmelding en wordt het formulier niet verzonden. Het vergeten veld wordt duidelijk gemarkeerd en u kunt deze alsnog invullen en het formulier opnieuw verzenden.

 

Na ontvangst van de aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Ter controle van de gegevens vragen wij u om uw originele ID-kaart of paspoort en uw bankpas mee te nemen. Tevens kan nog naar aanvullende documenten worden gevraagd, zoals een recente loonstrook en een recent bankafschrift waarop uw inkomstenstorting en afschrijving woonlasten staan vermeld.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Gedurende onze openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0570- 611 659 of stuurt u uw vraag of opmerking per e-mail. Het e-mailadres is info@wkscootercentre.nl.

Let op: Vul op het aanvraagformulier zoveel mogelijk gegevens in die op uw eigen persoonlijke situatie van toepassing zijn! Dit versnelt de aanvraagprocedure.

LEASE AANVRAAGFORMULIER

Met het invullen en verzenden van dit formulier doet u een aanvraag voor lease van uw gewenste voertuig. In het eerste deel vult u het gewenste leasebedrag in. Vult u het formulier zo volledig mogelijk in. Indien een verplicht veld niet voor u van toepassing is, vult u dan het getal 0 in.


LEASEBEDRAG

Het aankoopbedrag van uw gewenste scooter, e-bike of scootmobiel kunt u volledig leasen, maar het is ook mogelijk om de scooter gedeeltelijk zelf aan te betalen en het restbedrag via de lease te doen. Wanneer u kiest voor een gedeeltelijke aanbetaling, kunt u een lager aan te vragen leasebedrag aanhouden en verlaagt u daarmee uw maandelijkse termijnbedrag.

Gewenste looptijd van de lease:


PERSOONSGEGEVENS

Geslacht:

Bij een nationaliteit van buiten de EU (verplicht):

Bij een nationaliteit van buiten de EU (verplicht): Type verblijfsvergunning:

Bij een nationaliteit van buiten de EU (verplicht): Verblijfsvergunning geldig tot:

Legitimatiebewijs:


Waar vindt u dit nummer? (Rijbewijs: op de voorkant onderaan bij punt 5. Het nummer bestaat uit 10 cijfers, beginnend met een 4 of 5.) (ID-kaart: op de voorkant bij documentnummer. Het nummer is een combinatie van letters en cijfers.) (Paspoort: aan de binnenkant bij paspoortnummer. Het nummer is een combinatie van letters en cijfers.)

Legitimatiebewijs geldig tot:

Burgerlijke staat:

Let op: het invullen van partnergegevens en partnerinkomen bij "Gehuwd", "Samenwonend" en "Geregistreerd partnerschap" is verplicht! De aanvraag kan zonder deze gegevens niet verder in behandeling worden genomen.


PARTNERGEGEVENS

Verplicht invullen wanneer u gehuwd bent, samenwonend bent of een geregistreerd partnerschap heeft.

Geslacht partner:

Legitimatiebewijs partner:

Legitimatiebewijs geldig tot:


INKOMSTEN EN UITGAVEN

Inkomstenbron:

Heeft u zowel inkomen uit werk als een aanvullende uitkering, kies dan als inkomstenbron werknemer met een parttime dienstverband en vult u het gezamenlijke netto inkomen uit werk en uitkering in bij netto maandinkomen.

Soort arbeidscontract:

Soort dienstverband:

Huidig dienstverband/ uitkering sinds:

Soort uitkering:

Totaal netto maandinkomen uit uw inkomstenbron

Uw woonsituatie:


INKOMEN PARTNER

Inkomstenbron partner:

Soort arbeidscontract partner:

Soort dienstverband partner:

Huidig dienstverband/ uitkering partner sinds:

Soort uitkering partner:


* Een kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V..Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de winkel of showroom. WK Scooter Centre treedt op als vrijgestelde Bemiddelaar van Santander Consumer Finance Benelux B.V..Santander en WK Scooter Centre geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.