Telefoon: 0570 611659 / Fax: 0570 610458 / Email: info@wkscootercentre.nl / www.facebook.com/wkscootercentre

Cart

Lease uw scooter

Snel en eenvoudig bij ons geregeld!

Wilt u liever het aankoopbedrag van uw scooter gespreid betalen? Dan is lease* voor u een ideale oplossing.
Al voor € 7,- per week rijdt u op een nieuwe scooter! Ook de gewenste accessoires, zoals een windscherm, helm of slot kunt u meenemen in het leasebedrag! Het invullen van de aanvraag gaat gemakkelijk en snel.

U hoeft alleen uw originele ID-kaart of paspoort, uw bankpas en een recent bankafschrift waarop uw inkomstenstorting en woonlasten afschrijving vermeld staan mee te nemen en een uur later rijdt u al op uw aangekochte scooter de winkel uit!

Interesse? Bereken zelf uw maandbedrag of vraag direct aan onderaan deze pagina!

De leasevorm die wij u bieden wordt financial lease genoemd. Hierbij betaalt u het aankoopbedrag van uw scooter terug middels een vast bedrag per maand gedurende een vaste looptijd. Het voordeel van financial lease is dat de scooter gelijk uw eigendom is. U kunt kiezen uit een looptijd van 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden. Hoe langer de looptijd, hoe lager het maandbedrag. Er is geen aanbetaling vereist en voortijdig aflossen is altijd mogelijk en boetevrij!

Wilt u echter een deel van het aankoopbedrag leasen? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Voor meer informatie kunt u altijd per telefoon of e-mail contact met ons opnemen.

 

Let op: Vul op het lease aanvraagformulier zoveel mogelijk gegevens in die op uw eigen persoonlijke situatie van toepassing zijn! Dit versnelt de aanvraagprocedure.

Indien een verplicht veld voor u niet van toepassing is vul dan a.u.b. altijd het getal "0" in. Voor een snelle afwikkeling dient u ook alle "meerkeuze velden" in te voeren! Alle velden zoals hieronder weergegeven dienen te worden ingevuld om een aanvraag bij de leasemaatschappij te kunnen doen, vul dus a.u.b. ALLE VELDEN in.

Onderstaande gegevens uitsluitend invullen indien u een nationaliteit hebt van buiten de EU.

* Een kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V..Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de winkel of showroom. WK Scooter Centre treedt op als vrijgestelde Bemiddelaar van Santander Consumer Finance Benelux B.V..Santander en WK Scooter Centre geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.