Telefoon: 0570 611659 / Fax: 0570 610458 / Email: info@wkscootercentre.nl / www.facebook.com/wkscootercentre

Cart

Honda1801

Honda Vision

2.199,00

Merk Honda
Type Vision
Soort Bromscooter
Prijs € 2199.00
Kenteken + Rijklaar maken € 221.50
Totaalprijs rijklaar € 2420.50
Leaseprijs Vanaf € 48.82 p/mnd.

Categorie:

Share this product

De Vision 50 is een elegante scooter, die betrouwbare en leuke mobiliteit in het brommersegment biedt. Een machine waarmee je graag dagelijks naar het werk of naar school rijdt. De machine is voorzien van een lekker felle 49,9 cc krachtbron, die is gekoppeld aan een automatische V-Matic transmissie. En natuurlijk beschikt de Vision 50 ook over een riante bergruimte, waarin zelfs een semi-jethelm past. En dat alles voor een uitermate scherpe prijs.

Aan het design van de Vision zie je direct dat het om een echte Honda gaat. Een scooter die opvalt op door zijn vlotte lijnen, zijn hoogstaande afwerking en door zijn lage instap. Vanuit het zadel heeft de rijder zicht op een zeer overzichtelijk dashboard. Een krachtige koplamp en duidelijke richtingaanwijzers zorgen dat Vision 50 ook bij nacht en bij slechte weersomstandigheden opvalt.

De Vision wordt aangedreven door een uitermate efficiënte 49,9cc viertaktmotor met een enkele bovenliggende nokkenas en twee kleppen. De eencilinder levert een riante 2,5 kW (3,4 pk) en start via een elektrische startmotor. Door de toepassing van luchtkoeling konden complexe constructies als de waterpomp en de radiateur weggelaten worden, wat ook gewicht bespaart. Het geavanceerde PGM-Fi injectiesysteem zorg verder voor een efficiënte benzine-inspuiting, waardoor het brandstofverbruik slechts 52 km/liter bedraagt. De 5,5 litertank is daardoor goed voor een actieradius van 286 km.

Licht, wendbaar en flitsend. Dat is kenmerkt het stuurgedrag van de Vision, die kan vertrouwen op een stabiele basis. Daarvoor zorgt een zorgvuldig gedimensioneerd underbone frame van stalen buis. Dit frame is voorzien van een hydraulisch gedempte telescoopvoorvork en een zijdelings geplaatste achterschokdemper. Verder zorgt een gecombineerd remsysteem voor veilige remkracht.

Het comfortabele zadel van de Vision biedt riante zitruimte aan zowel rijder als passagier. De rijder kan zijn benen uitstekend kwijt achter het voorscherm, dat hem beschermt tegen vuil en regen. Met een zithoogte van slechts 785 mm kan hij of zij ook gemakkelijk met de voeten bij de grond.

Bij de vormgeving van het bagagecompartiment van de Vision 50 is elke millimeter benut. Daardoor is dit compartiment ruim genoeg voor boodschappen, een waterdichte zadelhoes, een U-slot of voor een semijethelm. Daarnaast zijn in het voorscherm van de Vision ook nog twee open bergvakken ondergebracht, waarin bijvoorbeeld drinkflessen passen. In het voorpaneel is tevens een haak te vinden, waaraan een boodschappentas kan worden bevestigd.