Telefoon: 0570 611659 / Fax: 0570 610458 / Email: info@wkscootercentre.nl / www.facebook.com/wkscootercentre

Cart

Rosso
Rosso

Aprilia SR 50 R

2.889,00

Merk Aprilia
Type SR 50 R
Soort Bromscooter 2-takt
Prijs € 2889.00
Kenteken + Rijklaar maken € 289.70
Totaalprijs rijklaar € 3178.70
Leaseprijs Vanaf € 61.93 p/mnd.
Kleuren: Rosso, Nero, Bianco

Uw Aprilia SR 50 R:

Categorieën: ,

Share this product

Zoek je een supersnelle sportscooter die RACING uitstraalt? Dan moet je zeker de Aprilia SR50-R kopen! Tot in de kleinste details is hij sportief en gestroomlijnd. Met deze scooter ga je zeker de show stelen! Nu voorzien van een nieuwe Euro-4 motor waarmee deze scooter voldoet aan de strengste milieu eisen.

De R staat voor racing en deze scooter laat niets aan de verbeelding over. Aprilia heeft design en kwaliteit zeer goed weten te combineren. De SR50-Racing is namelijk een degelijke scooter die tot in de puntjes is afgewerkt. Bovendien is hij voorzien van een 2-takt motorblok met veel vermogen. Zijn aerodynamische vormen zorgen ervoor dat hij minder last heeft van luchtweerstand waardoor je weer net een tikkie sneller bent. De grote wielen dragen bij aan de veiligheid en wegligging welke overigens van hoog niveau is.

De Aprilia SR50-R kun je een degelijke scooter noemen. Hij is gebouwd voor hogere snelheden en daardoor ook steviger. Alle onderdelen, waaronder de vering, de remmen en de banden, zijn dus berekend op hogere snelheden en kunnen daardoor meer verdragen. Ga je een SR50R kopen dan koop je dus in feite een degelijke scooter.

De rijprestaties zijn van hoog niveau. De 13 inch grote wielen maken meer contact met het wegdek en daardoor heb je meer grip. Sneller bochtenwerk en sneller tot stilstand komen zijn daar de voordelen van. De vering is zoals voor- als achter van goede kwaliteit en afgestemd op het snellere werk. Ook het zadel zit sportief maar biedt ook veel comfort. Lange afstanden rijden doe je zonder problemen. Dit gecombineerd met de kwaliteit is de Aprilia zeker geschikt voor dagelijks gebruik. Ook een passagier achterop meenemen kan met deze scooter. Het zadel is in feite in 2 delen. Het achterste deel ligt net iets hoger waardoor de bestuurder de verhoging als rugsteuntje kan ervaren.

De Aprilia SR50 Racing is voorzien van een vloeistof gekoeld 50 cc 2-takt motorblok. Het motorblok beschikt over veel vermogen waardoor je snel op topsnelheid bent. Het smeersysteem is gescheiden dus je hebt een aparte benzine tank en olie reservoir. Met deze scooter kun je gewoon Euro95 autobenzine tanken. De tankinhoud bedraagt 7 liter. Starten kan op 2 manieren; met de kickstart en elektrisch. Op het voorwiel is een grote geventileerde remschijf gemonteerd welke je voorzien van veel remkracht. Achter is eveneens een schijfrem aanwezig.