Telefoon: 0570 611659 / Fax: 0570 610458 / Email: info@wkscootercentre.nl / www.facebook.com/wkscootercentre

Cart

Scooter verkopen

Uw scooter verkopen?

Ook dat kan bij ons!

Hebt u een scooter die u niet meer gebruikt en u hebt geen zin om hier veel werk van te maken via bijvoorbeeld Marktplaats? Wilt u geen vreemden aan de deur of kans lopen dat u met mensen met verkeerde bedoelingen te maken krijgt? Vul dan het onderstaande formulier volledig in en wellicht kunnen wij u van dienst zijn!

Wij zijn doorlopend op zoek naar gebruikte bromfietsen en (snor)scooters van de volgende merken:

Aprilia, Derbi, Honda, Kymco, Peugeot, Piaggio, Sym, Tomos, Vespa en Yamaha.

Voorwaarden:
*Uw scooter is van één van bovenstaande merken, voor andere merken is er GEEN interesse!

*Uw scooter is niet ouder dan 10 jaar na datum eerste tenaamstelling zoals vermeld op het kenteken

*Uw scooter heeft niet meer dan 15000 km gelopen

*Uw scooter is voorzien van een geldig en compleet Nederlands kenteken.

*Uw scooter verkeert motorisch in originele staat en bevat geen opvoeronderdelen.

*Schade of motorische defecten zijn geen probleem.

*Wij zijn niet geïnteresseerd in elektrische scooters.

Nadat u de onderstaande gegevens volledig hebt ingevuld zullen wij u zo spoedig mogelijk per mail laten weten wat wij van uw aanbod vinden en onze reactie hierop geven. Indien we met u als verkopende partij via mail overeenstemming bereiken over een prijs dan is deze prijs niet bindend!

Wij zullen u vervolgens met het object vrijblijvend uitnodigen in onze winkel. De koopprijs wordt pas definitief zodra wij het object ter plekke hebben kunnen beoordelen.

U zorgt er als verkoper zelf voor dat het te verkopen object op ons winkeladres wordt aangeboden. Zorg ervoor dat u alle bijbehorende spullen meeneemt zoals (reserve)sleutel, boekjes, spiegels, aankoopnota en een compleet kenteken.

De natuurlijke persoon op wiens naam het kenteken is gesteld dient bij verkoop aanwezig te zijn en dient zich met een geldig rijbewijs/paspoort/ID-kaart te kunnen legitimeren. Alleen en uitsluitend aan deze persoon zullen wij het vrijwaringsbewijs overhandigen en de contante uitbetaling verrichten.

Let op: wij nemen alleen aanbiedingen in behandeling waarbij alle gevraagde gegevens zijn ingevuld en welke zijn voorzien van een aantal duidelijke foto’s van het te verkopen object. Op niet complete aanbiedingen of aanbiedingen zonder foto’s wordt niet gereageerd!!!!

Uw gegevens


Scooter gegevens

Brom (45 km) of snor (25 km) uitvoering?

Bromfiets (45km)Snorfiets (25km)

Geef een cijfer voor de technische/uiterlijke staat van het voertuig:

1 = rijp voor de sloop, 10 = als nieuw.

Voeg een aantal foto's toe van de linker/rechter zijde, voorzijde, achterzijde, alleen JPG formaat, maximaal 5, maximaal 1,5Mb p/s.