Telefoon: 0570 611659 / Fax: 0570 610458 / Email: info@wkscootercentre.nl / www.facebook.com/wkscootercentre

Cart

Over ons

Over WK Scooter Centre

Dé scooter en bromfietsspeciaalzaak voor Deventer en omgeving

Al ruim 50 jaar een begrip voor het brommer- en scooterrijdend publiek in de stedendriehoek Deventer, Apeldoorn, Zutphen en ver daarbuiten!

Ruim 50 jaar historie
Het begon allemaal in 1962 in een klein schuurtje in Deventer in woonwijk De Worp. Anton Harmelink kocht een bromfiets, knapte deze op en verkocht hem weer. Daarvan kocht hij twee bromfietsen en al gauw groeide zijn favoriete bezigheid uit tot een echte business, Harmelink Tweewielers! Later, in 1986, namen Jan en Ans Wichink Kruit het bedrijf over. Dat ging goed, de scooter werd booming business en de zaak op De Worp groeide uit zijn voegen.

Sinds september 2000 is het bedrijf gevestigd op de huidige locatie onder de naam WK Scooter Centre. WK is de afkorting van Wichink Kruit. WK Scooter Centre is hier, aan de Hunneperweg 5 in Deventer, gevestigd in een supermodern mega pand en is daarmee een van de meest toonaangevende scooter- en bromfietsspeciaalzaken van Nederland. In januari 2012 heeft Peter Wichink Kruit, de zoon van Jan en Ans, samen met zijn vrouw Angelique het bedrijf overgenomen van zijn ouders. Dezelfde naam, maar een nieuwe generatie…

WK Scooter Centre, een modern bedrijf waar passie en vakmanschap samen gaan. Waar een hecht team van 9 medewerkers klaar staat voor U!

Assortiment
WK Scooter Centre staat voor kwaliteit, gemak en comfort! Dat hebben wij vertaald in kwalitatieve en betrouwbare scooters. Daarom bieden wij u een groot assortiment nieuwe en gebruikte scooters, in diverse modellen en prijsklassen. Wij kiezen bewust voor A-merk scooters. Deze bewuste keuze is niet alleen gebaseerd op de goede kwaliteit van de A-merk scooter, maar ook op het design en vooral de technische ondersteuning vanuit de fabrikant en importeur. Mocht u onverhoopt toch een probleem met uw scooter hebben, dan is snelle levering van onderdelen en technische informatie vanuit de importeur gegarandeerd.

Naast ons uitgebreide assortiment scooters bieden wij u een ruim aanbod aan bijbehorende onderdelen en prachtige accessoires ter verfraaiing van uw scooter. Daarnaast kunt u bij ons de noodzakelijke verzekering afsluiten en bieden wij u de mogelijkheid tot gespreide betaling door middel van leasen. Met het onderhoudspakket maakt u uw aanschaf compleet en kunt u onbezorgd rijden!

Nazorg
Kwaliteit, gemak en comfort. Om dit waar te maken hebben wij naast kwalitatieve producten ook nazorg hoog in het vaandel staan. Ons motto luidt niet voor niets “Ook na de aankoop staan wij voor u klaar”. Wij leveren technische gebruiksproducten. Dat betekent dus dat een defect nooit te voorkomen is. Wel kunnen wij de overlast minimaal houden door middel van goede nazorg. De korte wachttijden in onze professionele en vakkundige werkplaats in combinatie met de grote voorraad onderdelen zijn er op gericht u snel en correct te kunnen helpen. Daarnaast zijn wij het gehele jaar geopend en kennen wij dus geen vakantiesluiting.

WK Scooter Centre wil u graag ontzorgen. Daarom bieden wij u de gratis haal- en brengservice. Meer informatie hierover vindt u op de werkplaatspagina.

Werken met A-merken

WK Scooter Centre stelt haar assortiment met zorg samen. Wij kijken naar het volledige assortiment van de importeur of fabrikant van scooters, onderdelen en accessoires. Wij letten ook op de historie van het bedrijf en/of merk. Daaruit kunnen wij beoordelen of de levering van onderdelen, en dus het onderhoud voor de toekomst, problemen zou kunnen opleveren.

Een goede fabrikant of importeur biedt goede technische ondersteuning. Dit is vooral belangrijk als zich onverhoopt een probleem met een scooter voordoet. In dat geval moeten er gegevens voorhanden zijn om het probleem op te lossen. Het is in het belang van onze klant, in uw belang, dat onderdelen van goede kwaliteit zijn en snel leverbaar zijn, zodat de overlast minimaal is en de betrouwbaarheid gewaarborgd blijft.

Het is onze ervaring dat de onderdelen en het onderdelenbeleid van bepaalde merken slecht is. Dat zijn merken die vooral willen verkopen zonder over nazorg na te denken. Dergelijke merken hebben wij bewust niet in ons assortiment opgenomen. Om te voorkomen dat er problemen ontstaan bij onderhoud of reparatie kunnen wij daarom bepaalde merken weigeren voor reparatie of onderhoud.

Kortom, zowel het product als de importeur of fabrikant moeten kwaliteit en betrouwbaarheid bieden. De A-merken maken dit waar!

Authentieke A-merken zullen altijd anderen blijven uitdagen. De A-merken maken de markt, zijn het voorbeeld en zetten ook de concurrent aan tot originele ideeën in techniek en design. Daarom zijn de A-merken een gewilde en verstandige investering. Immers, de consument krijgt niet alleen een product, maar ook een merkbeleving en status erbij. Dit alles heeft natuurlijk een bepaalde prijs, wat tot uitdrukking komt op de winkelvloer.

Kiest u voor kwaliteit, gemak en comfort? Voor plezier en vertrouwen? Dan kiest u voor een A-merk en voorkomt u dat goedkoop duurkoop wordt! Want een A-merk is een waardevaste investering waar u jarenlang plezier van hebt!

Daarom kiest WK Scooter Centre bewust voor bekende A-merken, zoals Vespa, Piaggio, Sym, Kymco, Yamaha, Honda, Aprilia, Peugeot, Derbi, Tomos, Gilera en BTC.